FAQ

Hvorfor kan jeg ikke bestille alle plakaterne i store formater?

Mange af vores plakater er baseret på billedmateriale, som ikke er beregnet til store formater. Vi gør, hvad vi kan for at restaurere, men vi vil ikke sælge plakater, som ikke er smukke i store formater.

Vi er endnu ikke færdige med at restaurere alle billederne til deres højeste opløsning, så tag endelig kontakt, hvis du har forelsket dig i et motiv, men gerne vil have den i en lidt større udgave. Det kan være du er heldig!

Hvilket papir trykker I på?

Vi trykker på 180 gram mat coated papir. Det giver optimal blækoptagelse, den bedste billedgengivelse og gør papiret fleksibelt nok til at kunne sendes i et plakatrør. Det matte papir gør også, at vores plakater står klarere, når de bliver rammet ind - og indramning er jo den bedste måde at beskytte sine plakater på, så det vil vi klart anbefale, at du gør!

Hvis du ønsker en anden kvalitet papir, kan du altid kontakte os. Så ser vi på det. Det kan godt godt være, at din plakat bliver dyrere.

Kan jeg bestille plakaterne i andre dimensioner end dem, der er listet på siden?

Ja, det kan du som oftest godt. Send os en email, så finder vi ud af det. Bemærk dog, at det rå billedmateriale ikke altid er pænt i alt for store formater, men står du med en ramme, der ikke passer til de standardmål, vi har liggende på siden, kan vi sagtens se, om vi kan tilpasse et design, så du kan få det op på væggen alligevel.