Julegaverabat -30% t.o.m. 8. december

Persondatapolitik

decoARTE.dk ejes af BY FLOWERY ApS

Vi indsamler oplysninger om brugerne og deres besøg ved brug af såkaldte cookies, eller ved at brugeren selv afgiver oplysningerne på siden.
Vi er forpligtet til at beskytte og respektere brugernes privatliv. I det følgende fremgår vores persondatapolitik. Enhver bruger af siden bør læse følgende grundigt.


Indsamling af data

Når du handler på decoarte.dk, skal du afgive oplysninger, så vi kan gennemføre din bestilling. Du bliver bedt om at oplyse:

  • Navn
  • Telefonnummer
  • E-mailadresse
  • Kortoplysninger
  • Faktureringsadresse
  • Leveringsadresse (hvis denne adskiller sig fra faktureringsadressen)

Ved brug og ophold op byflowery.dk, gives endvidere tilladelse til at BY FLOWERY ApS må indsamle:

  • Oplysninger som brugeren afgiver når denne kontakter BY FLOWERY ApS.
  • Oplysninger som brugeren afgiver til statistiske formål o.lign., i forbindelse med vurderinger, anmeldelser og andre indlæg på decoarte.dk, selvom brugeren ikke forpligtet til at besvare sådanne.
  • Oplysninger om brugerens besøg på decoarte.dk, herunder, men ikke begrænset til, trafikdata, lokaliseringsdata og anden kommunikationsdata.
  • Alle andre oplysninger, som brugeren afgiver ved enhver brug af decoarte.dk

Dine oplysninger lagres sikkert i vores webshop, Shopifys, systemer, hvor de behandles efter gældende regler og under høj sikkerhed. Hvis du har kontaktet os på email, lagres indholdet af din(e) email(s) i mapper i vores email-system. De slettes, når vi ikke længere har behov for dem. Af sikkerhedshensyn, lagrer BY FLOWERY ApS ikke oplysninger, som kan bruges til at identificere specifikke personer i vores lokale systemer/arkiver. En undtagelse herfra er dog, hvis din adresse, indgår i et brevhoved til et fysisk brev, som vi har sendt dig. Kladden hertil gemmes i en passwordbeskyttet mappe lokalt på vores interne drev.

Hos by BY FLOWERY ApS gør vi alt for at passe på dine data, men vi lever jo i en digital verden. Derfor kan vi aldrig 100% garantere, at nogen uberettiget får adgang til dine data. Du afgiver derfor dine oplysninger på eget ansvar.

Hvad bruger vi dine oplysninger til?

  • Gennemførelse af din bestilling. Det vil sige, at vi kan trække penge for dit køb, sende dig en ordrebekræftelse og en mail, når varen er afsendt samt sende varen ud til dig.
  • Kundeservice / reklamationer. Hvis du reklamerer eller beder om omlevering, skal vi bruge dine kontaktoplysninger for at kunne registrere din henvendelse og gennemføre udbedring eller levere på ny.
  • Direkte markedsføring. Såfremt du har givet samtykke, bruger vi din e-mailadresse til at sende dig nyhedsbreve og andet reklamemateriale.
  • Optimering af webshoppen, så indholdet præsenteres og kurateres bedst muligt til den enkelte bruger.
  • Digital markedsføring. Ved at tillade cookies - herunder nødvendige cookies - accepterer du, at vi anvender dine data i markedsføring via Google, Facebook og Instagram.

Hvem får adgang til dine oplysninger?

Samarbejdspartnere
For at kunne levere din ordre, udleverer vi navn, adresse og tlf. nr. til vores forsendelsespartnere samt andre partnere, som måtte være involveret i opfyldelsen af din ordre.

Andre selskaber
Vi benytter herudover tredjeparter til opbevaring og behandling af data for at kunne behandle din ordre.

For at forbedre brugeroplevelsen på siden og for at målrette marketing, deler vi data med:

- Shopify

- Pinterest

- Facebook via virksomhedsintegrationen i partnerskab med Shopify

- Google

- Avada

- Buddha Mega Menu

- MailChimp

- Trustpilot

- Shipmondo

- ShopSync

- Nets

- Hextom

- Singleton Software

- Variant Image Wizard.

Dine rettigheder

Du har altid ret til at få oplyst, hvilke informationer, BY FLOWERY ApS har registreret om dig og gøre indsigelse mod en registrering. Hvis dine oplysninger er ufuldstændige, irrelevante eller forkerte, har du ret til at få dem ændret eller slettet. Disse rettigheder har du efter Persondataloven. Henvendelse i den forbindelse sendes til: kontakt@decoarte.dk.

Du kan også til enhver tid tilbagekalde dit samtykke. Du har mulighed for at klage over behandlingen af oplysninger og data vedrørende dig. Klage indgives til Datatilsynet, jf. persondatalovens § 58, stk. 1.

Dataansvarlig

Den dataansvarlige hos decoarte.dk er BY FLOWERY ApS.

Opbevaring af data

I henhold til Bogføringsloven, er vi dog pålagt at gemme dine købsdata i fem år.

Eksterne links

Hvis du under brug af decoarte.dk klikker på et link til en ekstern hjemmeside, gør vi opmærksom på, at du i din færden på denne og efterfølgende sider ikke længere er beskyttet af BY FLOWERY ApS' persondatapolitik. Disse sider har hver deres egen persondatapolitikker, som vi opfordrer til, at du læser!

Opdatering af persondatapolitikken

Vi følger med i udviklingen inden for beskyttelse af data. Både i forhold til lovgivning og i forhold til digitale sikkerhedsforanstaltninger. Derfor kan ovenstående ændre sig. I tilfælde af væsentlige ændringer annonceres disse på de relevante websites.

Hvis en sådan opdatering har til formål at give BY FLOWERY ApS  ret til at videregive oplysninger til tredjepart på et grundlag, som ikke stemmer over ens med politikken på det tidspunkt, som BY FLOWERY ApS kom i besiddelse af oplysningerne, skal en sådan ændring annonceres på e-mail til de personer, for hvem ændringen gælder. I et sådant tilfælde skal personerne altid gives 14 dage til at afvise ændringen. En sådan afvisning vil blive behandlet som en anmodning om sletning af data.

Ændringer, der er annonceret på e-mail, er gyldige efter 14 dage for hver modtager, såfremt modtageren ikke har gjort indvendinger.

Spørgsmål

Alle spørgsmål vedrørende persondatapolitikken bedes rettet til kontakt@decoarte.dk