Levering, retur og øvrige handelsbetingelser

decoARTE.dk ejes af decoARTE ApS

Kundeservice

Alle henvendelser skal ske via e-mail, og sendes til kontakt@decoarte.dk.

Vi bestræber os på at besvare alle henvendelser inden for 24 timer.

Levering

Vi behandler din ordre så hurtigt som muligt og ofte på samme dag, som vi har modtaget den. Vi bestræber os på at afsende din ordre inden for to hverdage. Ordrer som er modtaget i weekenden, på helligdage afsendes den efterfølgende hverdag.

Vi leverer alle ordrer til Danmark på over DKK 399,- gratis.

Vi sender som standard med GLS til nærmeste pakkeshop.

Efter afsendelsen af din pakke, modtager du et ‘Track & Trace’ nummer via E-mail.


  Priser og betaling

  Alle priser på siden er inklusive 25% moms.

  Følgende betalingsmetoder kan anvendes på siden:

  • Betalingskort (Dankort, Visa, Mastercard)

  Vi tager ikke kortgebyrer.

  Ved betaling på hjemmesiden reserveres betalingen på din konto. Pengene bliver først trukket fra din konto, når varen afsendes fra vores lager.

  Ombytning

  Hos decoARTE ApS tilbyder vi 30 dages bytteservice. Det betyder, at du som kunde har 30 dage til at gøre os opmærksomme på, at du ønsker at bytte din vare til en anden. Ved ombytningen tager vi udgangspunkt i den pris, du har betalt for din plakat. Dermed skal en eventuel difference afregnes i forhold til den pris, du har betalt.

  Obs! Ved ombytning af plakaten skal du betale for levering igen.

  Vores udvidede bytteservice betyder altså, at du som kunde får hele 30 dage til at bytte din vare fra os til noget andet fra vores hjemmeside.

  Vær opmærksom på, at returretten – hvor du får dine penge tilbage – kun er gældende i 14 dage fra det øjeblik du modtager varen med posten, og er ikke en del af vores bytteservice.

  Variationer i design

  Varebillederne på siden er lavet efter plakater med varierende dimensioner. Dette betyder, at hvis du bestiller en plakat, kan plakatens delelementer stå en lille smule anderledes end det, du ser på billedet. Hvis plakaten er lidt bredere, er der måske lidt mere luft, eller måske har objektet flyttet sig lidt. Vi retter hvert design til, så det fremstår mest harmonisk til i det endelige produktdesign.

  Nogle produkter på siden vises ikke med decoARTEs logo, men det kan godt forekomme, at den leverede plakat har logoet diskret sat ind i et hjørne.

  Alle vores produkter er printet efter bestilling for at undgå spild.

  Rammer

  Produktbillederne på siden indeholder nogle gange rammer og indretningseksempler. Med mindre andet eksplicit er fremsat i produktteksten, sælges alle plakater uden ramme eller anden interiør. Med mindre du selv har tilkøbt en ramme, medfølger den viste ramme altså ikke i dit køb.

  Fortrydelse

  Som kunde hos decoARTE.dk/BY FLOWERY har du 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os. Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget din vare fra os. Hvis du har bestilt flere forskellige varer i samme ordre, men disse leveres enkeltvist, løber fristen fra den dag, hvor du modtager den sidste vare.

  Består ordren af flere partier eller dele, udløber fortrydelsesfristen 14 dage efter den dag, du modtager det sidste parti, eller den sidste del.

  Fristen indebærer, at du har 14 dage fra modtagelsen, til at give os besked om, at du vil fortryde dit køb. Du kan sende en mail til kontakt@decoarte.dk.

  Du kan ikke fortryde købet ved at nægte at modtage varen, uden samtidig at informere os om, at du ønsker at fortryde dit køb.

  For at gøre brug af din fortrydelsesret skal du senest 14 dage efter du har modtaget den sidste del af din bestilling sende en email til kontakt@decoarte.dk og oplyse, at du ønsker at gøre brug af din fortrydelsesret. For at lette ekspeditionen af din returnering, beder vi dig ved enhver henvendelse oplyse dit ordrenummer, som du finder på din ordrebekræftelse.

  Når du har givet os besked om, at du vil fortryde dit køb, har du 14 dage til at sende varen retur til os. Husk at pakke dine varer forsvarligt, når du sender noget retur. Det er dig som afsender der hæfter, hvis der opstår en skade under transporten. Du betaler selv for forsendelsesomkostningerne.

  Plakater, der er produceret efter særlige ønsker, er ikke omfattet af returretten. Dette vil være tydeliggjort i varebeskrivelsen.

  Fortrydelse af en del af købet

  Hvis du har købt flere varer hos os, har du mulighed for at sende én eller flere varer retur, selvom de er købt i én ordre.

  Undtagelser

  Visse køb er undtaget fra fortrydelsesretten. Hvis du køber plakater eller rammer, der fremstilles efter dine særlige behov – et såkaldt bestillingskøb – har du ikke nogen fortrydelsesret. Det vil sige hvis du har bestilt en design selv plakat eller ændret i en eksisterende er der ikke fortrydelsesret. 

  Varens stand, når du sender den retur

  Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Du kan med andre ord prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik, men du må ikke tage den i egentlig brug.

  Hvis varen er prøvet udover hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

  Tilbagebetaling af købsbeløbet

  Hvis du ønsker pengene tilbage for dit køb, skal du gøre opmærksom på dette inden for 14 dage fra modtagelsen af dine vare. Hvis varen er værdiforringet, fratrækker vi det beløb, du hæfter for.

  Vi refunderer alle betalinger modtaget fra dig undtagen leveringsomkostninger senest 14 dage fra den dag, hvor vi har modtaget din besked om, at du vil fortryde aftalen.

  Vi tilbagefører pengene med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved købet, medmindre vi har aftalt andet.

  Vi kan tilbageholde betalingen, indtil vi har modtaget varen, medmindre du sender os dokumentation for at have returneret den.

  Efter aftale kan du også fortryde købet ved at give os besked, og aflevere den personligt på følgende adresse:

  BY FLOWERY ApS
  Sortehølsvejen 2
  3740 Svaneke
  Danmark

  Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav.

  Kan jeg fortryde min ordre, hvis den er afsendt?

  Erhvervskøb

  Der er som udgangspunkt ikke fortrydelsesret på køb der er foretaget som erhvervskøb.

  Reklamationsret

  Købelovens mangelregler gælder for varekøb på siden.

  Når du handler hos os som forbruger, har du reklamationsret i 24 måneder.

  Hvis din reklamation er berettiget betyder det, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller et afslag i prisen, afhængigt af den konkrete situation.

  Du skal reklamere inden for ”rimelig tid” efter, at du har opdaget fejlen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at fejlen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

  Er reklamationen berettiget, refunderer vi din ordre. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage, og husk at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

  Varen skal sendes til:

  BY FLOWERY ApS
  Sortehølsvejen 2
  3740 Svaneke
  Danmark

  CVR: 41298065 

  Når du returnerer varen, bedes du vedlægge en detaljeret beskrivelse af problemet.

  Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav.

  Klager

  Som kunde hos decoARTE.dk/BY FLOWERY ApS kan du altid klage over dit køb. Hvis du har en klage skal du kontakte:

  BY FLOWERY ApS
  Sortehølsvejen 2
  3740 Svaneke
  Danmark

  CVR: 41298065 

  30 24 97 31

  kontakt@decoarte.dk

  Såfremt det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du sende en klage til:

  Center for Klageløsning
  Nævnenes Hus
  Toldboden 2
  8800 Viborg

  www.forbrug.dk

  Har du bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal her – http://ec.europa.eu/odr


  Handelsbetingelserne er senest opdateret d. 23.01.2020